logo
     
  Cautare   
     
 
 
     
  Ultimele Produse   
   
     
  Promotii   
   
logos
Home     Despre Noi     Contact  
colt
 

         REGENCY TRADE COMPANY este infiintata in anul 1994, si s-a specializat in importul si distributia de articole sezoniere. Principalii colaboratori sunt marile lanturi de super-marketuri si hypermarketuri din tara.
         Firma noastra are o vasta experienta in domeniul comercializarii mai ales articolelor pt. copii : puericultura mare, jucarii diverse, precum si articole gonflabile pt. plaja sau accesorii de inot.
         In timpul sezonului rece, principalele articole comercializate sunt decoratiunile pt. sarbatoarea Craciunului si brazii artificiali, precum si instalatii de lumini pt. decorat casa, pomii de Craciun si gradina.
         Articolele sport si de camping formeaza, de asemenea, doua categorii de produse foarte importante care fac obiectul activitatii firmei noastre si se refera la : patine role, mingii basket si fotbal, seturi de ping pong, bedminton , corturi, saltele de camping, etc.

OFERTAREA SI CONDITIILE DE LIVRARE.
         Ofertele REGENCY TRADE  sunt facultative si fara obligatii: hotaratoare pentru derularile comerciale sunt confirmarile de comanda. Comenzile sunt acceptate numai daca exista o confirmare ferma, in scris, din partea clientului. Firma isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra comenzii, in functie de stocul disponibil si de impachetarile originale ale produselor.
         Documentatia anexata ofertei serveste numai persoanei sau firmei cumparatoare si nu poate fi multiplicata sau pusa la dispozitia unei terte persoane fara acceptul nostru scris. Erorile evidente din comanda clientului: greselile de tipar, de calcul sau de datilografiere nu sunt angajante pentru Regency Trade si nu dau dreptul la emiterea de pretentii privind despagubirile. Preturile din specificatii (oferte, facturi proforma, confirmari de comanda) sunt preturi franco-furnizor, valabile 30 de zile de la data emiterii specificatiei daca nu se precizeaza altfel. Ele nu includ TVA.
         Conditiile Festo de plata sunt specificate in scris, fiecarui client . Ne rezervam dreptul acceptarii si altor modalitati de plata, convenite in scris, in cazul unor cereri justificate din partea clientului. Plata se va efectua in avans la primirea facturii proforma, in contul nostru, urmand ca beneficiarul sa ne informeze ca a efectuat plata, transmitandu-ne pe fax o copie a ordinului de plata vizat de banca.
         In situatia intarzierilor in ridicarea marfii de catre client, acesta va fi obligat la plata unor cheltuieli suplimentare rezultate din depozitarea marfii. Regency va confirma catre client termenele de livrare, imediat ce obtine confirmarea comenzii de la furnizorii sai.
         Termenul de livrare se considera respectat daca pana la expirarea lui i s-a comunicat cumparatorului, telefonic sau prin notificari scrise, ca marfa este pregatita pentru expeditie.
         Termenul de livrare se prelungeste corespunzator, in cazul producerii unui caz de forta majora, la aparitia de piedici care fac obiectul clauzei de forta majora. In aceasta situatie se includ si intemperiile meteo ce fac imposibila livrarea.
         Respectarea termenului de livrare presupune indeplinirea de catre clientul care a dat comanda a obligatiilor sale contractuale.
         In cazul in care expedierea intarzie la solicitarea clientului care a dat comanda, Regency este indreptatit ca dupa trecerea unei perioade corespunzatoare sa dispuna in alt mod de obiectul livrarii, sa furnizeze clientului care a emis comanda, marfa solicitata cu un termen de livrare prelungit in mod corespunzator si de a-i calcula cheltuielile de depozitare aparute sau de a anula comanda.
         In momentul in care clientul solicita modificari ale comenzii initiale, acestea vor fi acceptate in limita posibilitatii Regency si cu confirmarea scrisa a acestuia din urma, clientul suportand cheltuielile suplimentare, iar termenul de livrare va fi modificat daca este cazul. n cazul in care clientul care a emis comanda, ajunge sa fie in intarziere cu obligatiile sale de plata fata de firma Regency sau ajunge sa incalce o obligatie rezultata din clauza privind proprietatea convenita intre parti, atunci intreaga datorie restanta ajunge sa fie scadenta imediat, clientul socotindu-se de drept in intarziere. In aceste cazuri Regency este indreptatit sa solicite restituirea marfii si sa o ridice de la clientul care a emis comanda. Acesta nu mai are nici un drept de proprietate privind aceste marfuri.